En økologisk spiseoplevelse ud over det sædvanlige

Du kender nok ikke producenten bag vores nye økologiske berberiandebryster og -andelår. Men du kender sikkert 5-stjernede Ritz og Four Seasons Hotel i Paris, og måske har du også hørt om Alain Ducasse, den eneste ud i alt to kokke til at modtage 21 Michelin-stjerner. Fælles for dem er, at de handler deres økologiske fjerkræ hos den samme lokale producent i Frankrig. Og nu har du mulighed for at gøre det samme!


Få ekstraordinær adgang til den økologiske berberiand

Euro Poultry har nemlig indgået et samarbejde med den eftertragtede franske producent, som har over 35 års erfaring inden for økologisk fjerkræproduktion. Med egen fodermølle, farme og slagteri driver de en 100% økologisk og bæredygtig værdikæde. Bygget på stolte franske traditioner og med stor respekt for dyrevelfærd.

Og nu kan du helt ekstraordinært få fingrene i deres økologiske berberiandebryster- og
andelår, som vi tilføjer til vores Chefs Club-sortiment: 

  • Økologisk andebryst berberi, 350-500g (1052918) 
  • Økologisk andelår berberi, 250-400g (1054498) 

Berberianden er en muskuløs fugl, med mindre fedt på kroppen end pekingænder, hvilket giver en bedre kødkvalitet. Men det er den særlige måde, som berberianden opdrættes på hos vores nye franske producent, som giver dig et økologisk andeprodukt ud over det sædvanlige!


En exceptionel smagsoplevelse

Den økologiske berberiand vokser langsomt op i 84 dage med god plads og fri adgang til frisk vand og økologisk GMO-fri foder. Halvdelen af tiden kan berberianden gå rundt udenfor, og det er væsentlig mere end EU’s krav om en tredjedel udeliv. På udendørsarealerne er der plantet træer og hække, så ænderne kan søge skygge om sommeren og dermed holde sig aktive uanset årstiden. 

Alt dette er med til at give kødet en exceptionel smag!

Og selvom EU tillader én behandling med antibiotika i forbindelse med økologisk fjerkræproduktion, gøres der ikke brug af dette. Faktisk bliver der passet så godt på fuglene, at de ikke har anvendt antibiotika i over 15 år. Så du kan trygt fortælle dine gæster, at anden er fri for antibiotika.

Med de nye økologiske berberiandebryster og -andelår fra Chefs Club kan du med andre ord give dine gæster en unik spiseoplevelse – hele året rundt!

 

Vil du prøve de nye økologiske andelår og andebryster fra Chefs Club? Kontakt din lokale konsulent allerede i dag!