Giv dine gæster smagen af grillet kylling – uden at tænde op i grillen!

Om sommeren er der ikke noget, der sælger som smagen af grill. Det er dog ikke alle kantiner, caféer og restauranter, som har tid eller plads til at grille.

Heldigvis byder vores Top Table-sortiment på en lang række kyllingeprodukter, som er grillet på forhånd og dermed nemme og hurtige at servere i smagfulde grillretter.

Her får du vores forslag til, hvordan du kan give din gæster en dejlig grilloplevelse – helt uden at tænde op i grillen!

 

Grillet fugl på spyd

Yakitori er japansk for ”grillet fugl” (yaki-tori), så der er ikke mange produkter, der summer så meget af grill som vores smagfulde yakitorispyd.

Spydende er lavet på stykker af hele kyllingefileter, håndgrillet over levende trækul og marineret i hånden. Yakitorispydende fås i varianterne: satay, soja, chili og selvfølgelig den nok mest populære grillmarinade: barbecue. Disse spyd passer med andre ord perfekt ind i grillmenuen!

Og den tid du sparer ved kun at skulle varme de grillede fugle på spyd, kan du bruge på at lave lækkert tilbehør til. Server eksempelvis yakitorispydende sammen med en salat af sommerens grønt og en hjemmelavet dressing.

 

Lår, vinger og vådservietter

Når det kommer til grill, er det okay at få lidt fedtede fingre. Men i stedet for de sædvanlige spareribs kan du prøve at servere vores grillede, smoky BBQ-wings XL. Med en autentisk røgsmag og en vægt på 40-60 gram skal der ikke mange vinger på tallerkenen, før din gæster bliver mætte og veltilfredse.

Du kan også gå længere op i størrelse med vores grillede kyllingeunderlår på 110-130 gram. Lårene er marineret med Texas BBQ, og de dufter og smager derfor fantastisk af sommer og grill.

Både vingerne og lårene kan du servere sammen med råstegte kartofler og coleslaw eller en hjemmelavet kartoffelsalat. Og glem ikke vådservietterne – grillede lår og vinger smager bare bedst, når du spiser dem med fingrene!

 

Giv de klassiske retter et twist af grill

Har du ikke plads til nye grillretter på dit menukort, er der også den mulighed, at du giver dine nuværende retter et twist af grill.

Lav eksempelvis en grillversion af sandwichen med vores grillede killingefileter i skiver, som fås med både barbecue og tex mex marinade. Eller giv grillsandwichen et strejf af Jamaicas sol og varme med vores grillede kyllingeescalope med Jamaican Jerk-marinade, som er et mix af 12 forskellige krydderier, herunder cayenne, peber, ingefær og chili. Har du burger på menuen, kan du overveje at lave en grillburger med vores grillede kyllingefileter. Eller giv salaten et mere sommerligt udtryk med vores grillede kyllingetern.

Mulighederne for at sætte grillet kylling på menuen – helt uden at tænde op i grillen – er med andre ord mange. Se alle vores grillede kyllingeprodukter i Top Table-kataloget eller kontakt din lokale konsulent og få rådgivning til din grillmenu!


Produkter nævnt i denne artikel:

  • Yakitori kyllingespyd, satay marinerede, 30g (1013391)
  • Yakitori kyllingespyd, soja marinerede, 30g (1013411)
  • Yakitori kyllingespyd, chili marinerede, 30g (1013451)
  • Yakitori kyllingespyd, BBQ marinerede, 30g (1013471)
  • Grillede smoky BBQ wings XL (1 & 2 led) 40-60g (1013171)
  • Grillet texas BBQ kyllingeunderlår, 110-130g (1013191)
  • Grillet kyllingefilet i skiver, barbeque marinerede, 7mm (1015511)
  • Grillet kyllingefilet i skiver tex-mex, 7 mm (1015611)
  • Grillet kyllingeescalope – jamaican jerk, 30g (1015051)
  • Grillet kyllingefilet, 130-150g (1020411)
  • Grillede kyllingetern, 12mm (1023011)