Hvad er IQF – og hvorfor er det en fordel for dig?

De fleste af vores fjerkræprodukter fryses ned efter IQF-metoden, men hvad vil det egentlig sige, og hvorfor er det en fordel for dig og dit køkken?

 

Frisk fjerkræ fra frost

IQF står for Individual Quick Freezing, og som navnet antyder, er det en metode, hvor man enkeltvist fryser produkterne ned hurtigt og effektivt.

Den lynhurtige nedfrysningstid sørger for, at produkterne er helt friske, når de ankommer til dit køkken – helt indtil du tør dem op fra posen, tilbereder dem og serverer for dine gæster.

Nedfrysningsprocessen er samtidig så effektivt, at der ikke når at blive dannet større iskrystaller, som kan risikere at ødelægge kødets celler. Kødet bevarer dermed sin naturlige smag og autentiske struktur, ligeså vel som næringsindholdet – herunder de gode vitaminer og mineraler – også fastholdes.

 

Vidste du, at vores Kylling Supreme nedfryses i en særlig frysetunnel, som fryser kødet ned til -18 grader på blot 15 minutter? Det kan man kalde frisk fjerkræ fra frost!

 

Fleksibel og kost-effektiv tilberedning

Eftersom vores fjerkræprodukter er blevet frosset ned enkeltvist, giver det dig også den fordel, at produkterne ikke klumper sig sammen i én stor isblok, men kan tages op enkeltvis af posen.

Det gør det mere fleksibelt for dig, da du nemt og hurtigt kan tage lige præcis det antal op, som du skal anvende i dit køkken. Det bidrager både til en mere kost-effektiv tilberedning og mindre madspild.

Så med IQF får du ikke kun frisk fjerkræ fra frost, men også mere fleksibilitet i dit køkken!