Karrysuppe med grillede kyllingetern, porre og ristet rugbrød

Efteråret sniger sig ind på os. Temperaturerne daler, mørket falder hurtigere på og gæsterne hungrer ikke længere efter grillet kød og kold kartoffelsalat.

I mange køkkener varsler efteråret derfor ændringer i menukortet. Og én af de retter, som i den grad summer af efterår, er den cremede, smagfulde og varme suppe, der gør afskeden med sommeren langt mere udholdeligt.

Vi har ladet os forføre af efterårsstemningen og lavet en karrysuppe med grillede kyllingetern fra Top Table, som vi har toppet med porrer skåret i ringe og ristet rugbrød for at give suppen lidt sprødhed. En nem og lækker måde at gå efteråret i møde på!

Kyllingeternene har en størrelse på 15 mm, og de er let krydret og grillet på forhånd, så du kan koncentrere 100 % om at lave en smagfuld og cremet suppe.

Find mere inspiration og flere færdigtilberedte fjerkræprodukter i vores Top Table-katalog.