Kyllingebryst med skind

Varenummer: 1005571

Kyllingeskind smager ikke kun fantastisk. Det er også eminent til at holde på kødets saft, og smagen udvikles kraftigere under tilberedningen. Med skindet får du også mulighed for at lege med kontrasterne i rettens konsistens, blandt andet ved at opnå sprødt skind på en saftig kyllingebryst.

Og med vores kyllingebryst med skind kan du være sikker på, at skindet dækker hele kyllingebrystet. Fileten er nemlig ikke pumpet med vand, så du er garanteret 100 % kød.

Efter udskæringen, som er lavet i hånden, er kyllingebrysterne desuden blevet frosset ned til -18 grader på blot 15 minutter. Denne hurtige nedfrysning gør, at kødet ikke blot bevarer sin friskhed, men også sin naturlige struktur og autentiske smag.

Opskrift: Braiseret Kylling a la King med Broccolisalat

4 portioner

Ingredienser til Kylling a la King:

4 kyllingebryster med skind

50 g gulerødder

½ løg

150 g champignoner

75 g paprika, grøn

75 g paprika, rød

30 g margarine

30 g hvedemel

4 dl hønsebouillon

1 dl fløde

salt

peber

Ingredienser til Broccolisalat:

2 Broccoli

Revet citronskal

Olivenolie

Salt

Peber

Krydr kyllingebrysterne på begge sider og brun dem i smør og olie med skindsiden nedad. Vend fileterne og tag panden af varmen.

Hak grøntsagerne og steg dem i en pande i 5 minutter. Drys med mel og bland godt rundt. Tilsæt hønsebouillon og fløde og kog op. Smag saucen til med salt og peber. Bland kyllingen med saucen og bag i ovnen på 150 grader i ca. 30 minutter, indtil kyllingen har en kernetemperatur på 70 grader.

Skær buketterne af broccolien og riv broccolistammen i tynde skiver på et mandolinjern og læg skiverne i koldt vand. Kog broccolibuketterne i saltet vand i ca. 1 minut og hæld vandet fra.

Bland buketterne og de tynde broccoliskiver med citronskal, olivenolie, salt og peber. Arranger de braiserede kyllinger pænt på en tallerken og top med broccolisalat.

 

Lige nu byder vi også på en anden nyhed fra Chefs Club: nemlig vores Kylling Supreme. Læs mere om, hvad der gør lige præcis denne råvare så særlig, at den har fået forskellige navne gennem tiden.