Kyllingespyd med sød chili, 80 g.

Varenummer: 1013951

Den blev opfundet i det asiatiske køkken, men har siden bredt sig til resten af verden. Der er naturligvis tale om den berømte sweet chilisauce, som vi nu tilføjer til vores udvalg af kyllingespyd.

Og det er ikke tilfældigt, at vi blander lige præcis sweet chilisauce med kylling. I Thailand kaldes sweet chilisauce for nam chim kai, som på dansk betyder ”dyppelse til kylling”. Vi har taget skridtet videre og anvendt den populære sweet chilisauce som marinade til vores i forvejen saftige og møre kyllingespyd.

Sukkeret og chilien i saucen giver kyllingen en sødme og varme på samme tid uden at være stærk, og med spyddet undgår dine gæster at få fedtede fingre af den klistrede marinade – perfekt til en hurtig snackoplevelse på farten. Kyllingefileterne er desuden blevet skåret og sat på spyd i hånden, så du er sikret et produkt af højeste kvalitet!

De nye kyllingespyd med sød chili gør sig ikke kun fantastisk som snacks og finger foods, men kan også glæde dine gæster i buffeten eller i grillretter, når sommeren snart slår vejen forbi.

Få flere informationer om produktet, herunder næringsindhold, ingredienser og tilberedning.