Rodfrugtmos med stegte kyllingespyd med løg og peberfrugt

Rodfrugter er skabt til efterårets retter. Med deres farverige udseende og mættende karakter giver de både noget til øjnene og til maven. Perfekt til denne kølige efterårstid, hvor mørket sniger sig mere og mere ind på os dag for dag.

Der findes mange måder at tilberede og servere rodfrugter på. Ofte serveres de bagte i ovnen eller blendet i en suppe. Men vil du prøve noget lidt anderledes, kan vi varmt anbefale en cremet, fyldig og smagfuld rodfrugtmos.

Vi har her lavet vores egen rodfrugtmos ud af persillerod, kartofler og gulerødder, som vi har kogt møre. Derefter har vi hældt vandet fra og most rodfrugterne sammen med smør og mælk, indtil vi har fået den helt rette konsistens. Til sidst har vi smagt rodfrugtmosen til med forskellige ingredienser, og så har vi drysset lidt hakket bredbladet persille hen over for at give tallerkenen lidt ekstra smag og farve.

Til den cremet rodfrugtmos har vi valgt at servere Top Tables stegte kyllingespyd med løg og peberfrugter til, som vi blot har varmet og anrettet på tallerkenen ved siden af rodfrugtmosen.

En nem og lækker måde at servere de efterårsaktuelle rodfrugter på!

Find mere information om vores stegte kyllingespyd med løg og peberfrugter, 100 g. (1013591)