Smagfuld og proteinrig kylling i den sunde salatbar.

Vejrudsigten i januar varsler nedbør af massivt vægttab. Det er en oplagt mulighed at gøre januar til en ny start på gode vaner. Mange går efter det sunde alternativ, også når de er på farten og skal blive mæt i en fart. Udvalget af sund take away af god kvalitet er stødt stigende fordi efterspørgslen bliver større.

 

Salatbaren er et populært valg.

Et bredt udvalg i salatbaren tiltrækker et bredt publikum, så det er en god ide at sørge for at skabe en balance mellem nytænkning i salatbaren og det gode klassiske udvalg. Endnu et plus ved salatbaren er at dine kunder får mulighed for at smage mere end bare én ting. Top Table® serveringsklare fjerkræsprodukter rummer det hele. Vi har udvalgt 12 forslag til salatbaren for at give dig inspiration til din salatbar.

Det regner med sunde frikadeller.

Ofte finder du mini frikadeller i salatbaren. Ved at vælge kyllingedeller kan du spare på kalorierne, fordi fedtindholdet er lavere i kyllingefrikadeller end svinefrikadeller. Samtidig er proteinindholdet også højere, så du holder dig mæt i længere tid og fordelingen af næringsværdierne i dit kalorieindtag bliver sundere fordi det indeholder flere proteiner, færre kulhydrater og sparsomt med salt. Endnu en fordel ved dette valg er at vores mini kyllingedeller er halal mærket. På den måde er mange livsstile imødekommet.

Nytænkning i din salatbar.

Skal du i stedet forny udvalget i salatbaren kan vi varmt anbefale vores 12 grams mini spyd lavet af ren grillet filet. De skal blot optøs og serveres. Du kan evt. varme dem lidt inden du serverer dem for at fremhæve den gode grill smag.

Det bæredygtige og sunde valg.

Vi kan også præsentere den økologiske mulighed af hønsekød i tern, der måske vil tale til et helt tredje publikum i salatbaren. Her får de mulighed for at vælge sundt og bæredygtigt på samme tid. Det vigtigste er at din forretning får det helt rigtige produkt det passer til dit koncept.

Du kan nemt bestille Top Table® varer gennem din daglige grossist. Ønsker du et særligt produkt der vil løfte din forretning er vi parate til at finde den bedste løsning til dig.

Find mere inspiration i vores katalog her.

Eller skriv til os på info@europoultry.dk