Kunsten at redde liv

Euro Poultry A/S støtter Kunsten at redde liv, som er en organisation, der sætter fokus på at udbrede budskabet om bedre uddannelse i førstehjælp, samt benyttelse af hjertestartere. Ved årsskiftet 2015 havde de sat mere end 130 hjertestartere op i hele Danmark og Europoultry A/S har støttet deres gode arbejde, så endnu en hjertestarter kan komme på væggen ved Meny i Aalborg SV.

Vi bakker op om at skabe tryghed i det lokale liv, fordi det kan gøre en forskel og være med til at redde liv.


Team Rynkeby

Euro Poultry A/S støtter det nordiske velgørenhedscykelhold Team Rynkeby, som cykler fra Danmark, Sverige og Finland til Paris, for at samle penge ind til fordel for børn med kræft og deres familier.

Midlerne der bliver samlet ind, går til støtte af den sundhedsvidenskabelige forskning inden for børnekræft området og til forskningssamarbejde på tværs af landegrænserne.


AFFCAD

Euro Poultry A/S støtter Action for Fundamental Change and Development (AFFCAD), som er en organisation, der går ind for at bekæmpe HIV/AIDS og fattigdom, blandt den mest udsatte befolkning i et af de værste slumområder, i Kampala, Uganda. De giver unge i dette område en chance, for at få en uddannelse og fremtid, frem for at ende på gaden.

AFFCAD driver en folkeskole kaldet Excel Education Centre, til fordel for omkring 200 forældreløse og HIV/AIDS ramte børn

 


Red Orangutangen

Euro Poultry støtter Red Orangutangen som arbejder for, at orangutanger skal have en plads i naturen – også i fremtiden. Men Borneos regnskov forsvinder, og den vilde orangutang er truet af udryddelse. Med bidrag støtter vi op om ti års arbejde for at sikre den vilde orangutangs overlevelse og bremse rydningen af dens regnskovshjem.